07.08.2020

Harrison Ford Gerçek Hayatta da Kahraman Oldu

Harrison Ford yine kendine hayran bıraktı

Arabası yoldan çıkan bir kadına yardım eden Harrison Ford bu kez kameralardan bağımsız olarak kahramanlık yaptı. TMZ’nin haberine göre, pazar sabahı Santa Paula, Kaliforniya’da seyir halinde olan Ford’un önündeki aracın sürücüsü kontrolünü kaybetti ve yoldan çıktı.

Kaza yapan kadın olayı ufak yaralarla atlatırken Ford, diğer sürücülerle beraber kenara çekip sağlık ekipleri gelene kadar kadının yanında bekledi.

İki ay önce de New York’ta tünel trafiğini yönlendiren Harrison Ford, oynadığı rollerin de etkisiyle kahramanlığını gerçek hayata taşımış gibi görünüyor.

Havada, karada veya denizde fark etmeksizin seyircilere aksiyonu bol anlar yaşatan 75 yaşındaki ünlü oyuncunun beşinci Indiana Jones filminin Temmuz 2020’de çıkması bekleniyor.

Kaynak: Moviefone